Pentru a putea cumpăra produsele Cadibo prin intermediul magazinului nostru online, vă punem la dispoziție trei modalități de plată sigure: 

Plata Ramburs

Această metodă este ideală pentru cei care preferă să plătească în momentul livrării. La sosirea coletului, veți achita direct curierului suma datorată  în numerar. Această opțiune este simplă și nu necesită date bancare online.

Plata prin Transfer Bancar

Pentru cei care doresc o metodă de plată fără numerar, oferim opțiunea de plată prin transfer bancar. După finalizarea comenzii, veți primi detaliile noastre bancare pentru a putea transfera suma datorată. Vă rugăm să rețineți că procesarea plății poate dura câteva zile lucrătoare.

Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro)

Magazinul online https://www.cadibo.ro/ foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc.  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.  

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Indiferent de opțiunea aleasă, vă asigurăm de angajamentul nostru pentru siguranța și securitatea tranzacțiilor dumneavoastră. Dacă aveți întrebări , echipa noastră este gata să vă ajute.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password